Hoe herken je een slechte administratie?

Bij Vaan Proffice kijken we graag naar mogelijkheden, groeipotentie en we houden van een positieve blik op de toekomst, oftwel Proffice! Maar soms moet je ondernemers even wakker schudden voor ze met deze groei kunnen starten. Als je één of meerdere van de onderstaande zeven signalen herkent, mogen de alarmbellen gaan rinkelen:

  1. De administratie wordt beheerd door één persoon
  2. Alles staat op een USB stick, als ik tijd heb maak ik een back-up door een excel naar mijn mailbox te sturen
  3. Ik weet niet hoeveel geld er momenteel uitstaat bij klanten
  4. Ik spendeer veel tijd aan het uitschrijven van offertes, facturen en herinneringen
  5. Mijn bedrijf werkt alleen voor Nederlandse bedrijven want ik heb geen idee hoe dat zit met BTW en belasting in het buitenland
  6. Mijn boekhouder kost meer dan het voordeel dat ik heb bij de Belastingaangifte
  7. Als ik er zelf niet uitkom weet ik niet wie ik om advies kan vragen

We kunnen nog wel even doorgaan, maar zoals gezegd kijken we bij Vaan Proffice naar de mogelijkheden tot verbetering en groei, uitdagingen pakken we graag aan en lossen we met plezier op. Dit noemen wij Proffice! Zo is het netwerk van Vaan Proffice ontstaan; met administrateurs, financieel professionals en juridisch experts die het als uitdaging zien te bouwen en te groeien, maar bovendien doorzien dat samenwerken binnen een netwerk veel effectiever is en veel betere resultaten biedt dan zelfstandig zwoegen en zweten. Het is overigens ook veel leuker om samen te groeien en van elkaar te leren.

Heb jij de administratie online op orde binnen jouw onderneming? Wil jij de groeikansen van jouw onderneming in kaart brengen en de administratie online uitbesteden aan professionals die jouw belangen voorop stellen? Neem dan eens contact op met OAMKB, wij fungeren graag als sparringpartner, we gaan samen op zoek naar winstkansen, mogelijkheden en helpen jouw onderneming verder groeien met de juiste online administratie mkb oplossing.