Nadat u heeft besloten om voor uzelf te beginnen, komt er namelijk heel wat op u als ondernemer af. Het ondernemingsplan. Financieringsaanvragen (indien nodig). De fiscus. Inrichting en opzetten van administratie. Vergunningen.

Welke rechtsvorm is het beste? Hoe worden de zaken intern geregeld? Moet een starter een pand huren of kopen? Hoe ziet de marketing er uit? Wat zijn de korte termijn verwachtingen en wat zijn de doelstellingen? Wel of niet (gelijk) met personeel aan de slag?

Het lijkt soms veel moeilijker dan het is. Vaan Proffice laat u niet alleen staan en ondersteund hierbij. Zeker in de beginperiode zijn er meer vragen dan antwoorden. U kunt hierbij zeker hulp gebruiken.

Onze ondersteunende en adviserende rol hierin beslaat diverse facetten bij het zorgvuldig en doordacht starten van een bedrijf. Wij denken mee over de inrichting van de administratie.

We weten heel goed uit honderden dan wel duizenden verschillende ervaringen dat het voor startende ondernemers ontzettend belangrijk is om een aantal zaken al in het eerste stadium geregeld te hebben.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Waarmee kunnen we helpen?

Selecteer je voorkeuren.